Update

Wat zijn de huidige badkamerdesign trends in 2022?

Witte badkamers

Badkamerinterieurs zijn al jaren geïnspireerd op de luxe spa-look. Met badkamertrends voor 2022 kijken huiseigenaren naar een meer minimalistische ontwerpstijl die hen een schoon en fris badkamer gevoel zal geven. Dit minimalisme wordt meestal bereikt door volledig witte badkamertegels en badkameraccessoires te gebruiken om een ​​sfeer van licht en ruimte te creëren.

Donkere badkamers

Een van de beste badkamertrends voor 2022 is de overgang naar een donkerder badkamer interieur. Deze badkamertrend benadrukt het gebruik van tinten zoals grijs en zwart om een ​​badkamer een meer eigentijdse uitstraling te geven die ook warm en uitnodigend is. Bekijk hier de Broyeurwereld.nl kortingscodes.

Houten kenmerken

De badkamertrends voor 2022 naar een hoger niveau tillen door natuurlijke elementen zoals houten badkamermeubels toe te voegen, is een manier om de natuur naar binnen te halen. Nu badkamerinterieurs over het algemeen naar een meer natuurlijke stijl evolueren, biedt deze trend huiseigenaren de mogelijkheid om warmte toe te voegen en een ontspannen sfeer te creëren met slechts een paar eenvoudige toevoegingen.

Naast het gebruik van natuurlijk hout in schrijnwerkerijen zoals wastafels en planken, zullen houtlook tegels in 2022 ook prominent aanwezig zijn. Houtlook tegels bieden de uitstraling van hout zonder de verontrustende effecten van water en vocht.

Terrazzo tegels

In 2022 zullen badkamerontwerptrends badkamerruimtes naar een hoger niveau tillen door terrazzotegels in badkamer vloeren op te nemen. Terrazzotegels zijn een veelzijdig materiaal dat zowel in natte als in droge ruimtes kan worden gelegd, wat betekent dat ze perfect zijn voor het stylen van badkamers. Ze zijn de afgelopen 2-3 jaar steeds populairder geworden, maar zullen in 2022 nog meer voorkomen.

Douchecabines van glasvezel

Onze volledig gegoten, uit één stuk bestaande glasvezel douches zijn vervaardigd volgens de hoogste industrienormen. We gebruiken alleen hoogwaardige lokaal geproduceerde materialen. Onze douches zijn in alle situaties gebruikt, zowel in Nederland als in het buitenland.

Omdat veel van onze douches bestemd zijn voor de markt voor verplaatsbare/verplaatsbare douches, moeten ze robuuster zijn.

Douchecabines zijn veel kosteneffectiever omdat ze zo snel en eenvoudig te installeren zijn. Douchecabines kosten weinig of niets om te onderhouden. Douchecabines worden geleverd in lichte delen, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen zijn. Douchecabines gaan meer dan 20 jaar mee, dus duurzamer dan tegels. Douchecabines zijn zo gemakkelijk schoon te maken zonder voeg of mastiek voegen.

Betegelde douches worden vaak om de 5 jaar vernieuwd.. Betegelde douches hebben voegmiddel dat lekken kan veroorzaken en ernstige problemen kan veroorzaken. Het installeren van een traditionele betegelde douche vereist veel verschillende handelingen die meer zullen kosten dan het installeren van een douchecabine. Traditionele betegelde douches hebben veel onderhoud nodig waardoor ze minder duurzaam zijn. Traditionele douches zijn moeilijker schoon te maken omdat tegelspecie zwarte schimmel kan aantrekken.

  • Vrijstaand ontwerp (standaard en verhoogde basismodellen)
  • Kwaliteit, ervaring, aandacht voor detail
  • Eenvoudig te installeren, met of zonder fabrieksmontage
  • Groot scala aan maten en stijlen

Geschikt voor vele doeleinden (huizen, campers, schuren, renovaties, paardenvlotters, benedeninrichtingen, kleine huizen, tijdelijke huisvesting, draagbare/demontabele behuizingen, flatgebouwen, voorzieningenblokken, kampeerterreinen, gehandicaptendouches.

Functies van een mobiele douchecabine:

  • Gemakkelijk schoon te maken, lekvrij, versterkt en duurzaam, hoogwaardige materialen gebruikt.
  • Kan kant-en-klaar worden gekocht om aan te passen aan de specificaties van de klant.
  • Praktische en voordelige (tijd en geld) oplossing.

Uitgerust met elektrische douche-units, zijn de draagbare douchecabines ideaal voor locaties die ter plaatse douchefaciliteiten moeten bieden.

Houd er rekening mee dat douche-units vaak hoge elektrische behoeften hebben en dat de grotere units 3-fasen-elektriciteit nodig hebben. U dient ter plaatse te controleren of u voldoende stroom ter beschikking heeft.